Contact

Alle door ons zelf geschreven informatie op deze website, order hebben wij met de grootst mogelijke zorg vastgesteld. Wij hebben daarbij gebruik gemaakt van onze eigen ervaringen en van informatie die vrij op het internet toegankelijk is. Het beeld dat wij daarbij hebben proberen te schetsen moet zo neutraal mogelijk zijn opdat de reacties van onze lezers kleur aan deze website zal geven. Als u over de tekst op goud kopen ervaringen feedback wilt geven dan verzoeken wij u dit via het formulier op deze pagina te doen. Dit is ook de aangewezen plek om vragen aan goud kopen ervaringen te stellen, sickness ook hier is dit formulier de beste methode.

Alle reacties van de lezers van deze website die wij weer geven zijn uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid van de lezer zelf. Wij zullen er zorg voor dragen dat de reacties die wij plaatsen, seek geen commerciƫle boodschap bevatten en dat zij niet in strijd zijn met de goede smaak of zeden. Als u desondanks feedback over de site wilt geven dan kunt u dat op deze pagina achterlaten.
Wij streven er naar om alle vragen binnen twee werkdagen te beantwoorden. Mochten wij daar om de een of andere reden niet in slagen dan zult wij daar binnen twee werkdagen contact met u over opnemen.